Gå til innholdet

BONTOP MÖLNLYCKE - SVERIGE

En frodig oase midt i sentrum av Mölnlycke. - BonTop/Aktiv Bolig konseptet eies i Sverige av Bo Aktivt AB

I Mölnlycke har Bo Aktivt startet salgsarbeidet med energi- og miljøsmarte leiligheter for de som er 55+ i samarbeid med Svensk Fastighetsförmedling. Moderne og eksklusive hjem der miljø, bærekraft og aktivitet er i fokus.

87 moderne leiligheter med tilgang til treningsstudio, basseng, badstue og en fantastisk hage som tilbyr sommer hele året. En rolig oase som tilbyr fellesskap på dine vilkår. En unik innkvartering i sentrum med alt innen rekkevidde; helsesenter, optiker, apotek, systemfirma, banker, dagligvarebutikker, blomsterbutikk, interiørbutikker, klesbutikker, frisører, restauranter, kafeer og markedsboder rett utenfor døren. Bare 10 minutter fra Göteborg.

BO MED ET EGET SPA - utenfor døren

BonTop tilbyr en opplevelse og bærekraftig livsstil der fantastiske velvære muligheter er inkludert. Her finner du et svømmebasseng og et innbydende bassengområde, et moderne utstyrt treningsstudio, muligheten for personlig trener og fysioterapeut, en badstue med kaldtvannsbasseng, et velværesal, vakre hager, turstier og nærheten til naturen.

TIDLØS DESIGN

Hjemmene er tidløse og designet av arkitekter med lang erfaring. Leilighetene er bygget rundt vakre hager med et behagelig klima og tilpasset utvalg av aktiviteter. Frodige planter, blomster og blader hele året, rett utenfor døren.

Uansett hvor du er, er du omgitt av en luftig og lett atmosfære. Leilighetens miljøpåvirkning må være minimal både i byggeperioden og ledelsen.

Med smart energistyring og moderne tenkning blir ditt velvære maksimert.

Vil du vite mer om dette

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo
+47 948 67 303
+47 916 42 442
E-post: post@aktivbolig.no

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo

Vil du vite mer om Aktiv Bolig ?

Utviklet av Imaker as