Gå til innholdet

BONTOP ORIGINAL-DESIGN

Aktiv Bolig driver eiendomsutvikling av bokonsepter og ferieleiligheter. Et av konseptene er at leilighetene er omkranset av store innendørs og utendørs aktive hager. Innendørs finner du bl.a. svømmebasseng, trening, boccia bane, cafè, og utendørs både japansk hage og nordisk hage med drivhus og urtehage.

Aktiv Bolig er ikke bare et boligkonsept for 55+, det er en livsstil for deg som verdsetter fellesskap, flesksibilitet, trivsel og trygghet.

Hverdagen skal være enkel, bekymringsfri og full av muligheter. Med andre ord skal Aktiv Bolig bidra til å øke livskvaliteten til beboerne og tilrettelegge for et sosialt og aktivt liv.

Se og last ned presentasjon

BO MED ET EGET SPA - utenfor døren

BonTop tilbyr en opplevelse og bærekraftig livsstil der fantastiske velvære muligheter er inkludert. Her finner du et svømmebasseng og et innbydende bassengområde, et moderne utstyrt treningsstudio, muligheten for personlig trener og fysioterapeut, en badstue med kaldtvannsbasseng, et velværesal, vakre hager, turstier og nærheten til naturen.

TIDLØS DESIGN

Hjemmene er tidløse og designet av arkitekter med lang erfaring. Leilighetene er bygget rundt vakre hager med et behagelig klima og tilpasset utvalg av aktiviteter. Frodige planter, blomster og blader hele året, rett utenfor døren.

Uansett hvor du er, er du omgitt av en luftig og lett atmosfære. Leilighetens miljøpåvirkning må være minimal både i byggeperioden og ledelsen.

Med smart energistyring og moderne tenkning blir ditt velvære maksimert.

Vil du vite mer om dette

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo
+47 948 67 303
+47 916 42 442
E-post: jens.bjaroy@gmail.com

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo

Vil du vite mer om Aktiv Bolig ?

Utviklet av Imaker as