Gå til innholdet
Seksjonsbilde - mennesker i leilighet

BOLIGKONSEPT - FOR 55+

Leilighetene i Aktiv Bolig omkranser store innendørs og utendørs aktive hager. Innendørs finner du bl.a. svømmebasseng, trening, boccia bane, cafè, og utendørs både japansk hage og nordisk hage med drivhus og urtehage

Aktiv Bolig er ikke bare et boligkonsept, det er en livsstil for deg som verdsetter fellesskap, fleksibilitet, trivsel og trygghet.

Hverdagen i en Aktiv Bolig skal være enkel, bekymringsfri og full av muligheter. Med andre ord skal Aktiv Bolig bidra til å øke livskvaliteten til beboerne og tilrettelegge for et sosialt og aktivt liv.

Illustrajonsfoto - dame på solseng i vinterhage

GODE PLANLØSNINGER GIR LYS OG LUFT

Gode planløsninger har vært et sentralt tema gjennom våre prosjekter. Det er brukt mye tid og ressurser på å oppnå leiligheter med stor fleksibilitet, åpenhet og så mye lys og luft som mulig.


GJENNOMTENKT I ALLE LEDD

Din Aktiv Bolig er gjennomtenkt i alle ledd, fra miljøhensyn til materialvalg og innredningsløsninger. For å spare miljøet og utvikle bærekraftige løsninger er Aktiv Bolig lavenergihus som varmes opp av sirkulert luft fra vinterhagen kombinert med bergvarme og solenergi.


VELFERDSTEKNOLOGI SKAPER MULIGHETER

Dagens teknologi innebærer en rekke løsninger for en enkel og bekymringsfri hverdag. Vi ønsker at teknologien skal skape muligheter og ikke oppleves som et hinder. Derfor legger vi til rette for at boligene kan utnytte moderne velferdsteknologi på en enkel, trygg og brukervennlig måte.


Vil du vite mer om dette

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo
+47 948 67 303
+47 916 42 442
E-post: jens.bjaroy@gmail.com

Kontakt

Aktiv Bolig AS
Fredrikke Qvams gate 3 D
n-0172 Oslo

Vil du vite mer om Aktiv Bolig ?

Utviklet av Imaker as